Pagina's

maandag 10 maart 2014

Nijmegenaar aangehouden wegens mishandeling NEC-stewards


Een 54-jarige Nijmegenaar is zaterdagavond door de politie aangehouden. Hij zou die avond 2 stewards van NEC hebben geschopt en geslagen. Dit gebeurde na de uitwedstrijd tegen Roda toen een groep van ongeveer 200 teleurgestelde supporters de spelersbus van NEC opwachtte bij het NEC stadion. 

Bij aankomst is de spelersbus bestormd. Doelman Dennis Gentenaar is bekogeld met een vol blik bier en aanvoerder Ryan Koolwijk is met fysiek geweld aangevallen. Andere fans zijn tussen de supporters en de spelers gesprongen. 
 

De 200 woedende supporters waren naar de Goffert gekomen om de spelersbus van NEC op te wachten door de desastreus verlopen degradatiekraker in Kerkrade. De supporters verwijten de spelers een gebrek aan inzet. 

HKN de onafhankelijke supportersclub van NEC en de Supportersvereniging NEC hebben in een reactie beide afstand genomen van het fysiek geweld tegen de spelers en stewards van de club. HKN heeft wel aangekondigd na een korte periode van “bezinning” de boel weer op scherp te zetten, “want dat leek een tijd geleden in ieder geval een paar wedstrijden te helpen” aldus de supportersclub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten