Pagina's

dinsdag 11 maart 2014

Generatiepark en de Plons geven stemadvies


Stichting Generatiepark Winssen en zwembad de Plons adviseren inwoners om PvdA, GroenLinks of CDA te stemmen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. In Winssen hangt op de plek waar volgens de Stichting Generatiepark een dorpspark moet komen een groot spandoek over het generatiepark met daaronder een spandoek met het advies om CDA, PvdA of GroenLinks te stemmen. 

Eerder deze maand heeft Zwembad De Plons een soortgelijke actie gehouden door tijdens de carnavals optocht met een protestbord rond te lopen. Ook door de Plons werd het advies gegeven om PvdA, GroenLinks of CDA te stemmen als je het schoolzwemmen en het zwembad wilt behouden voor Beuningen. 

Het is niet de eerste keer dat een organisatie in Beuningen een stemadvies geeft. Jaren geleden was de jarenlange gewenste verhuizing van de Beuningse Boys reden voor een stemadvies. De PvdA haalde toen een grote overwinning bij de gemeenteraadsverkiezingen door achter de voetbalclub te gaan staan om het sportcomplex te verhuizen van de Hutgraaf naar het nieuwe park, de Ooigraaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten