Pagina's

woensdag 26 februari 2014

Winssenaren voor gewenste locatie generatiepark


Een ruime meerderheid van de inwoners van Winssen die de enquête heeft ingevuld is het eens met de stichting Generatiepark over de locatie van het park. 62 procent vindt het belangrijk tot heel belangrijk dat het park op het perceel op de hoek Kerkstraat/Leegstraat wordt gerealiseerd. 15 procent heeft gekozen voor de locatie bij de kerk. 

Dit heeft de stichting Generatiepark de gemeenteraad dinsdag laten weten. De uitkomst van de enquête laat zien dat 75 procent de komst van een generatiepark in Winssen heel belangrijk vind. 340 mensen in Winssen vulde de enquête in.  

Verder kwam de stichting dinsdag terug op het verloop van de samenwerking met het college. In het begin verliep alles goed totdat uit het niets de wethouder voor de camera bij Webtv verklaarde dat er geen park zou komen op de door de stichting gewenste locatie. Ook kwamen er van af dat moment geen antwoorden meer van de gemeente op vragen van de initiatiefnemers. 

Volgens de stichting ligt het nu bij de gemeente, gaan we gezamenlijk verder of niet? Verder vraagt de stichting aan BN&M om hun standpunt duidelijk te maken omdat het verhaal naar buiten toe anders is geweest dan het verhaal in de raadszaal.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten