Pagina's

dinsdag 4 februari 2014

D66 in gesprek met Beuningen


Afgelopen zaterdag zijn D66-ers met inwoners in gesprek gegaan over de dingen die in Beuningen wél goed gaan. Op ruim 100 plekken in meer dan tachtig gemeenten gingen D66-ers op straat in gesprek met bewoners over de kansen die zij zien in hun stad, dorp, wijk of straat. In Beuningen werd vooral het winkelgebied genoemd als positief en dat er veel te doen is voor ouderen. Ook wordt de nieuwe burgemeester Carol van Eert als positief ervaren.  

De inwoners met wie D66 in gesprek ging, kregen de gelegenheid de nieuwe kansen die zij zien in hun buurt te delen met heel Nederland. Dat kon door ze op te schrijven op de “In gesprek met…”-kaart. De ingevulde kaarten staan op de website Gesprekmetnederland.nl. Ook zijn de foto’s terug te vinden op de Facebook-pagina van D66 Beuningen. 

D66-lijsttrekker Roel Kuppens: “Ik vind het geweldig om met inwoners uit Beuningen in gesprek te gaan. In Beuningen zit zo veel creativiteit. Daarom luistert D66 graag naar goede ideeën en zoeken we naar nieuwe kansen voor Beuningen".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten