Pagina's

maandag 28 juli 2014

Open podia in Beuningen

In augustus organiseert het Hart van Beuningen elke zaterdagmiddag een Open Podium. Het Open Podium is bedoelt voor amateur artiesten die hun kunsten willen laten horen of zien. Of je nu zes, zestien of zestig bent, in een band speelt, in een koor zingt, kunt breakdancen of een circusact uitvoert, iedereen in de omgeving is welkom om zich in te schrijven voor het Open Podium van ’t Hart van Beuningen. ‘ 

Volgens centrummanager Loes Jongen worden we in het centrum vaak genoeg vermaakt door professionele artiesten. Maar er is in de regio zelf zoveel talent aanwezig, dat vaak niet de kans krijgt om zich te presenteren. Voor die mensen is het Open Podium bedoeld’, aldus centrummanager Loes Jongen. 

Het mes snijdt bovendien aan twee kanten, vindt Jongen. ‘Als bewoners van Beuningen en de regio komen optreden, vinden hun familie, vrienden en buren het natuurlijk leuk om te komen kijken. Zo maak je een evenement ook tot een echte ontmoetingsplek voor de bewoners.’ Met muziek, dans of andere uitvoeringen wordt de zomer in Beuningen dus extra gezellig! 

De optredens zijn op het Julianaplein tussen 15.00 en 16.00 uur. Heb je belangstelling om je kunsten te vertonen voor een breed winkelend publiek? Neem dan contact op via info@hartvanbeuningen.nl of bel naar Loes Jongen, 06-21867338. En kijk eens op de Facebookpagina van Hart van Beuningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten