Pagina's

maandag 20 januari 2014

Fons Mentink vervangt Dave Preijers als lijsttrekker CDA


Niet Dave Preijers maar Fons Mentink is de nieuwe lijsttrekker van het CDA in Beuningen. De beoogde lijsttrekker van het CDA Dave Preijers, heeft zich wegens gezondheidsredenen moeten terugtrekken. Fons Mentink heeft zich bereid verklaard deze taak van hem over te nemen. “Ik vind het bijzonder spijtig voor Dave. Hij was zich enthousiast aan het voorbereiden. Ik wens hem snel beterschap”, aldus de kersverse lijsttrekker. 

Fons Mentink is al twaalf jaar in de politiek actief voor het CDA. Vier jaar als commissielid en acht jaar als raadslid. De laatste vijf jaar was hij fractievoorzitter van het CDA in Beuningen. Het was de bedoeling dat hij de luwte van de politiek op zou zoeken. “Het was even omschakelen, maar ik ga er weer voor de volle 100 procent voor!”, weet Mentink. 

Vanaf 2002 is Mentink als CDA’er actief in de Beuningse politiek. Zijn drijfveer voor de komende raadsperiode is om Beuningen financieel weer op orde brengen. Want de gemeente moet een goed vangnet kunnen bieden voor hen die het zelf niet redden. De mens staat centraal in het politiek handelen. Niet voor niets heeft het CDA als slogan voor de komende verkiezingen ‘Betrokken en eigenwijs’. Betrokken zijn en op eigen wijze mensen laten meedenken en doen. De mensen zijn er voor elkaar, dat is het motto. De CDA-fractie heeft de afgelopen jaren laten blijken constructief mee te denken en verantwoordelijkheid niet te schuwen. Dit blijft ook de ambitie van Fons Mentink. Met de steun van de kiezers wil CDA Beuningen op die weg door.

 
Kandidatenlijst CDA Beuningen gemeenteraadsverkiezingen 2014:
  1. Fons Mentink, Beuningen
  2. Pim van Teffelen, Beuningen
  3. Rob Martinus, Beuningen
  4. Edwin van Boekel, Beuningen
  5. Lidwine Romviel, Beuningen
  6. Dave Preijers, Ewijk
  7. Herman Winnemuller, Weurt
  8. David Schaftenaar, Beuningen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten