Pagina's

woensdag 25 juni 2014

VVV Rijk van Nijmegen zoekt gastgezinnen Vierdaagse


VVV Rijk van Nijmegen is nog op zoek naar een aantal gastgezinnen waar deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse kunnen overnachten. Op dit moment is de afdeling Vierdaagse accommodatie van de VVV enkel nog op zoek naar eenpersoons bedden. De VVV is sinds enkele maanden druk bezig met het onderbrengen van de wandelaars bij particulieren in Nijmegen en omgeving. 

Adjunct-directeur Hanneline Oosting-Adriaansens van Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen roemt het unieke, jaarlijkse staaltje van gastvrijheid van het Rijk van Nijmegen, mogelijk gemaakt door vele honderden inwoners van het Rijk van Nijmegen. Iedere 3e week in juli vinden vele honderden wandelaars onderdak bij circa 800 gastgezinnen. De gastgezinnen zijn verplicht overnachting en ontbijt en een lunchpakket voor onderweg te bieden aan de wandelaar. 

Volgens de Adjunct-directeur klinkt het eenvoudiger dan het is, want het onderbrengen van een Vierdaagse wandelaar is toch net even iets anders dan het bieden van een slaapplaats aan een logee. Zo moet je er ’s Nachts vroeg uit voor het verzorgen van een ontbijt. Ook moet het gastgezin zorgen voor een goed bed en geen stretcher of matras op de grond. 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.vierdaagsebed.nl of contact opnemen met via info@vierdaagsebed.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 09.30-17.30 uur via telefoonnummer 0481-366280.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten