Pagina's

donderdag 19 juni 2014

Roda'28 oefent tegen NEC Nijmegen


Zaterdag 12 juli speelt het eerste elftal van Roda’28 een oefenwedstrijd tegen het eerste elftal van NEC. Om 19.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark de Boshof in Winssen. Eerste elftalspelers van Roda’28 zullen de komende week Winssen intrekken om de kaarten huis aan huis te verkopen. 

Daarnaast zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij Roda’28, Supermarkt Jumbo Loeffen in Winssen, Veens Techniek in Druten en bij WG van Hulst in Beuningen. Het is ook mogelijk om kaarten te kopen bij de receptie van het Goffertstadion en via de website van NEC. Een kaart kost 7,50 euro voor volwassenen. Kinderen onder de 15 jaar en 60-plussers betalen vijf euro. 

Roda’28 raadt aan om zoveel mogelijk met de bus of per fiets te komen. De schaarse parkeergelegenheid rondom het sportpark is gereserveerd voor genodigden. 

 Voorafgaand aan het voetbalseizoen speelt NEC traditiegetrouw een aantal oefenwedstrijden tegen amateurclubs uit de regio. Zo speelt NEC naast Roda'28 ook nog oefenwedstrijden tegen BVC Beek en vv Union Malden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten