Pagina's

donderdag 3 april 2014

Quantore en JEE-O ondernemer van het jaar 2013


Lammert Moerman van JEE-O uit Weurt en Arnold Theuws van Quantore uit Beuningen zijn uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar 2013. De verkiezing voor ondernemer van het jaar vond voor de zevende keer plaats. De ondernemers van het jaar ontvingen uit handen van burgemeester Carol van Eert een oorkonde en een bronzen beeldje van de Beuningse kunstenaar Ronald Tolman. 

De prijs werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse bedrijvencontactbijeenkomst “Beuningen in business” in Slot Doddendael in Ewijk. Dit jaar waren voor het eerst vier bedrijven genomineerd. Door de hoogstaande kwaliteit en de verschillende omvang van de bedrijven, waren zij niet op alle punten goed te vergelijken. Daarom kon de jury niet anders dan twee prijzen uitreiken. De andere genomineerden waren Elke Peters van Elke Dag en Willem van der Voort van Showlight BV. 

De ondernemers werden ook dit jaar weer beoordeeld op de mate van onderscheidenheid, continuïteit, uitstraling, servicegerichtheid, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid, mensgerichtheid en innovatief vermogen. Volgens de juryleden waren de bedrijven opvallend goed voorbereid. De uitgebreide presentaties waren zeer goed verzorgd en informatief. Een signaal van zelfbewuste ondernemers, die de regie graag zelf in handen houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten