Pagina's

woensdag 16 april 2014

Nieuwe opzet voor lentefeesten Beuningen


De lentefeesten in Beuningen is dit jaar groter van opzet dan afgelopen jaren. Dit komt door het samengaan met evenementen als Koningsdag en de Bike Classic. Zo zal er voor het eerst het koningsnacht spektakel worden gehouden. In de feesttent bij de Zaak zal een benefietavond avond worden gehouden om geld in te zamelen voor de stichting 'Beat Batten'. Om 22.30 is er bij het oorlogsmonument op de van Heemstraweg een vuurwerkshow. 

Ook nieuw tijdens de lentefeesten is de Bike Classic Beuningen. Op zondag 27 april 2014 wordt de derde Bike Classic Beuningen georganiseerd. Bike Classic Beuningen is een fietstocht voor fietsers en wielrenners. Al het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan een goede doel. Het goede doel voor dit jaar is Beuningen Heroes. In 2014 gaan zij mee doen aan de Pyreneeën Challange, voor Ride4Kids. Ruim 450 deelnemers hebben zich al ingeschreven voor de fietstocht. 

Ook de vertrouwde onderdelen van de feesten zijn weer aanwezig. Zoals Beuningen got Talent en een braderie op zondag met meer dan 120 kramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten