Pagina's

vrijdag 15 november 2013

Drie daags festival op Groene Heuvels Ewijk


Het immens populaire festival Lowlands krijgt een er een kleine variant bij in Ewijk. Mojo Concerts heeft dit donderdag bekend gemaakt. Het meerdaags muziekfestival gaat Down The Rabbit Hole heten en zal op 27, 28 en 29 juni 2014 gehouden worden in het Ewijkse recreatiegebied De Groene Heuvels. 

In samenspraak met de gemeente Beuningen is de maximale capaciteit voor dit jaar op 18.000 gesteld. Er zijn drie muziekpodia gepland en daarnaast wil de organisatie allerlei andere activiteiten bieden. 

De muziek is voornamelijk alternatief, en geïnspireerd op de programmering van Lowlands in Flevoland. Volgens de organisatie is 'Down The Rabbit Hole avontuur, verwarring, surrealisme en psychedelica.' 

De gemeente is blij met de komst van het festival in Ewijk en ondersteund het initiatief van harte. Het festival is goed voor de regionale economie en het kan Beuningen landelijke uitstraling verwerven met zo'n groot festival in de gemeente.  

De voorverkoop start zaterdag 16 november om 12:00u via ticketmaster.nl en een festivalticket (3 dagen, incl camping) kost €135,- (incl servicekosten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten