Pagina's

dinsdag 20 mei 2014

Informatiemarkt uiterwaarden Beuningen


Zaterdag 24 mei vindt er in de uiterwaarden in Beuningen een informatiemarkt plaats. Verschillende organisatie, waaronder ARK, Staatsbosbeheer en Rijkswaterstaat, presenteren hun projecten en plannen rondom de Waal bij Beuningen. 

De informatiemarkt vindt plaats bij de Beuningse voetveer in de uiterwaarden en duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur. Diverse partners presenteren hun programma’s, projecten en burgerinitiatieven waarmee ze bijdragen aan de ontwikkelingen in de Beuningse uiterwaarden. De markt wordt opgeluisterd door live muziek. Daarnaast zijn er lokale horeca ondernemers aanwezig waar een hapje en drankje kunnen worden genuttigd. 

De informatiemarkt in de uiterwaarden maakt deel uit van de boottocht die de gemeente Beuningen samen met de provincie Gelderland, de gemeente Nijmegen en Staatsbosbeheer organiseert in het kader van het provinciale programma Waalweelde. Tijdens de boottocht worden de ontwikkelingen aan de zuidkant van de Waal bij Beuningen en Nijmegen toegelicht. De laatste ontwikkelingen over WaalWeelde kunt u vinden op de website www.waalweelde.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten