Pagina's

donderdag 22 mei 2014

Anton Janssen weg bij NEC


Na tien maanden komt er volgens de Gelderlander al een einde aan het hoofdtrainerschap van Anton Janssen bij NEC. De voormalige middenvelder, als speler goed voor 333 wedstrijden in het shirt van NEC, kon als opvolger van Alex Pastoor niet voorkomen dat NEC degradeerde uit de Eredivisie. 

Dinsdag bleek in gesprek met de clubleiding dat er geen basis meer is voor verdere samenwerking. NEC heeft niet het vertrouwen dat Janssen de aangewezen man is om de hoofdmacht terug te brengen naar de Eredivisie. Janssen wordt verweten dat hij het elftal alleen maar slechter liet spelen door veelvuldig wisselen van opstelling en tactiek. Intern bestond ook twijfel of hij de uitstraling heeft voor een baan als hoofdcoach. 

Dinsdag kreeg Janssen een aanbod om verder te gaan in een rol als assistent, maar dat legde hij naast zich neer. Hij wilde slechts aanblijven als hoofdtrainer. Edo Ophof lijkt de volgende die moet vertrekken. De technisch directeur zit nog ziek thuis, maar geniet totaal geen vertrouwen meer in en om de club.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten