Pagina's

maandag 2 september 2013

Drie nieuwe spelers NEC



NEC heeft zich in de slotweek van de transferperiode versterkt met drie spelers. Met de Belg Marnick Vermijl van Manchester United, de Oostenrijker Jakob Jantscher van Red Bull Salzburg en de Slowaak Samuel Stefanik krijgt de Nijmeegse eredivisionist een forse kwaliteitsimpuls. De komst van het drietal is mede mogelijk gemaakt door de investeerders van NEC. 

Met Jantscher haalt NEC een 16-voudig Oostenrijks international binnen voor de komende twee jaar. De aanvaller is afkomstig van RedBull Salzburg waar hij vorig jaar werd uitgeleend aan het Russische Dinamo Moskou.  

De 21-jarige middenvelder Samuel Stefanik van Trencin, Slowakije heeft zich voor drie jaar verbonden aan NEC. Hij heeft één interland op zijn naam staan en is opgenomen in de selectie van Slowakije voor de kwalificatie-interlands voor het WK tegen Bosnië-Herzegovina van 6 en 10 september. 

Eerder dit weekend werd al de komst van de Belg Marnick Vermijl gemeld. De 21-jarige Belg wordt gehuurd van Manchester United. De jeugdinternational moet bij NEC de opvolger worden van Daan Bovenberg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten