Pagina's

vrijdag 12 juli 2013

Verkeersmaatregelen doortocht Vierdaagse

Voor de doorkomst in gemeente Beuningen worden tijdelijke verkeersmaatregelen ingesteld. De route is de gehele dag afgesloten. Langs deze route geldt een parkeerverbod van 06.00 tot uiterlijk 18.00 uur. Zorg ervoor dat uw auto op dinsdagavond 16 juli al niet meer langs de route staat. Uw voertuig kan bekeurd of zelfs weggesleept worden. Dit geldt voor de Wilhelminalaan, de Burgemeester Geradtslaan, de Haagstraat, de Hogewaldstraat en de Van Heemstraweg richting Nijmegen. 

Verder gelden er verkeersmaatregelen voor het Centrum van Beuningen. Van 09.00-18.00 uur is er een opheffing van de blauwe zone in het centrum. In de vakken is parkeren onbeperkt alleen het Thorbeckeplein is van dinsdag 16 juli 20.00 uur tot woensdag 17 juli 18.00 uur voor gemotoriseerd verkeer geheel afgesloten. Het parkeerterrein bij de Tinnegieter is wegens het inrichten van een verzorgingspost van maandag 15 juli 22.00 uur tot woensdag 17 juli 18.00 uur gesloten voor alle verkeer.  Ook op de Steenbakker en Marskramer gelden (eenzijdige) parkeerverboden op de doorkomstdag zelf van 06.00 tot uiterlijk 18.00 uur. 

Voor de Koningstraat, tussen Vulckestraat – Tempelstraat geldt woensdag een opheffing van het eenrichtingsverkeer van 06.00-18.00 uur en de Dijk in Weurt is op woensdag 17 juli van 06.00-18.00 uur open voor lokaal gemotoriseerd verkeer. Bij alle aansluitende wegen op de marsroute is de doorgang versperd met dranghekken. De ruimte rond deze hekken en de route ernaar toe dient absoluut vrij te zijn voor hulpdiensten (bereikbaarheid woonwijken én de route zelf). Gebeurt dit niet, dan kunnen in noodsituaties voertuigen worden weggesleept of weggedrukt. In geval van nood telt iedere seconde! 

De wandelaars maken gebruik van de Van Heemstraweg en de ontsluitingswegen in Beuningen. Verkeer ten (noord)westen van de route maakt hierdoor gebruik van de alternatieven Schoenaker, A73 en Neerbosscheweg. Verkeer ten (zuid)oosten van de route maakt gebruik van de Nieuwe Pieckelaan en Hogelandseweg. Dit wordt met omleidingsborden aangegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten