Pagina's

vrijdag 19 juli 2013

Hart van Beuningen organiseert Vrijdagavond Podium

De ondernemers van het Hart van Beuningen hebben een initiatief gestart om de beleving in het centrum van Beuningen te verhogen. Hierdoor kunnen bezoekers binnenkort op de vrijdagavond komen genieten van leuke optredens die verzorgd worden door hun eigen dorpsgenoten. Het initiatief heeft de naam Vrijdagavond Podium meegekregen. 

De bedoeling is dat het centrum van Beuningen op vrijdag 26 juli en op 2, 9, 16, 23 en 30 augustus een podium biedt aan alle Beuningenaren die het leuk vinden om een keer in de spotlights te staan. Jong en oud talent, zangers, dansers en andere artiesten, koren, verenigingen… iedereen is welkom om een keer het podium te betreden. Er wordt gezorgd voor een goede locatie en indien nodig voor geluidsversterking. 

Wie geïnteresseerd is in deelname kan zich per direct melden bij Loes Jongen, de centrummanager die voor de ondernemers dit evenement organiseert. Aanmelden kan per email: loes@urbansolutions.nl onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer, het soort optreden (zang, dans, acrobatiek et cetera) en de datum van voorkeur. Wees er snel bij, want het eerste Vrijdagavond Podium zit er al heel snel aan te komen. 

Alle optredens op de vrijdagavond vinden plaats van 19.00 tot 20.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De optredens worden op vrijwillige basis gegeven; er staat geen vergoeding tegenover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten