Pagina's

dinsdag 10 december 2013

Eerste namen festival Groene Heuvels bekend


De eerste namen van het festival Down The Rabbit Hole, dat van 27 tot en met 29 juni op de Groene Heuvels in Ewijk wordt gehouden, zijn door de organisatie bekendgemaakt. 

De meest in het oog springende band is The Black Keys een rockduo uit Amerika met bluesinvloeden. De band speelden in het voorprogramma van bands als Pearl Jam, Beck en Radiohead. Vorig jaar was de band nog te zien op Pukkelpop en Lowlands. In 2011 scoorde The Black Keys een bescheiden hit met de single Lonely boy.



Een andere grote naam is ook een Amerikaanse band MGMT (afkorting voor Management) is een electropopgroep uit Middletown, Connecticut.

   

De andere acts die getekend hebben voor het driedaagse festival op de Groene Heuvels zijn the Soft Moon, Foals en Thomas Dybdahl. 

In november is bekend gemaakt dat het nieuwe festival 27, 28 en 29 juni 2014 in het Ewijkse recreatiegebied De Groene Heuvels neerstrijkt. In het eerste jaar verwacht organisator Mojo 10.000 bezoekers te verwelkomen. 3 muziekpodia staan gepland bij de 1e editie, naast allerlei andere activiteiten. Kaarten kosten 135 euro en daarvoor krijgen bezoekers 3 dagen toegang en een plek op de festivalcamping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten