Pagina's

maandag 27 oktober 2014

Komende weken verkeershinder Burgemeester Geradtslaan


Om de verkeersveiligheid van de Burgemeester Geradtslaan in Beuningen te verbeteren is van maandag 27 tot en met vrijdag 31 oktober de Korhoenlaan afgesloten wegens de aanleg van een inrit afgesloten voor alle verkeer. Tijdens de werkzaamheden is de Korhoenlaan alleen bereikbaar via de Meerkoetlaan en Fazantlaan. Van maandag 3 tot en met woensdag 5 november is de Burgemeester Geradtslaan ten oosten van de Korhoenlaan afgesloten voor alle verkeer. 

Ook de Burgemeester Geradtslaan zelf wordt grondig aangepakt. Zo worden de zebrapaden in de straat aangepast en zijn er werkzaamheden aan de bushalte. Ter hoogte van de Korhoenlaan komt er een verhoogde zebra met verlichtingsmast. Ook komt er betere verlichting bij het zebrapad op de kruising met de Houtduiflaan. 

Het parkeerterrein op het Thorbeckeplein blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar vanaf de rotonde Wilhelminalaan. De omleidingsroute loopt via de Van Heemstraweg. De bushaltes Haagstraat, Lavendelstraat, Beatrixplein en Centrum komen tijdelijk te vervallen. Er is een noodbushalte bij de kruising Wilhelminalaan – Marskramer. 

In 2015 start de tweede fase van de verkeersmaatregelen. Dan wordt onder andere de oversteekbaarheid nabij het Amaliaplein verbeterd en wordt een veilige verkeersoplossing voor het bouwverkeer van/naar het Hutgraaf-terrein gemaakt. Direct omwonenden worden hier te zijner tijd over geïnformeerd.

Foto:Gemeente Beuningen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten