Pagina's

maandag 29 september 2014

Klankbordgroep Weurt: 'wil de gemeente wel luisteren'


De klankbordgroep reconstructie van Heemstraweg Weurt heeft het gevoel dat de gemeente Beuningen helemaal niet zit te wachten op de inbreng van inwoners. Dit zei klankbordgroepslid van Oostveen tijdens de laatste raadsvergadering. Volgens van Oostveen moet de klankbordgroep zelf overal bovenop zitten, en is geen ruimte voor discussie. 

Het kruispunt bij de verkeerslichten in Weurt gaat in 2015 op de schop. De klankbordgroep is het niet eens met de plannen van de gemeente om al het groen te kappen op het kruispunt. Voor het bestaande groen komen wat kleine bomen en struiken terug. 

De klankbordgroep noemt het vermoeiend om steeds via de raad of de media aandacht te moeten vragen. De gemeente moet maar eens bij zich zelf te raden of ze wel om een andere mening zitten te wachten, aldus van Oostveen. 'Het gaat hier niet om enkel een aantal omwonenden die hun zin willen doordrijven', zoals wethouder de Klein dit onlangs verwoorde in de Gelderlander. Volgens de klankbordgroep zijn veel Weurtenaren het beu omdat er toch niet geluisterd wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten